Seu electrònica

Per fer tràmits o gestions presencials a Viladecans Informació, cal que sol·licitis cita prèvia a través d'internet. Per demanar hora tan sols has d'accedir a la plataforma, seleccionar el tipus de tràmit, el dia i l’hora i emplenar les dades personals. Depenent de les teves preferències de privacitat, és possible que el correu electrònic de confirmació de la teva cita vagi a la carpeta de spam. Si veus que no t'arriba, revisa-la.

El dia abans de la cita, rebràs també un recordatori via SMS i/o correu electrònic. A més, se t’advertirà de les normes de seguretat que cal seguir per fer els teus tràmits presencials a Viladecans Informació.

Aquest sistema permet reduir les cues i les esperes innecessàries i, per tant, reduir possibles riscos de contagi per la COVID-19. A més, hi ha 135 tràmits que poden fer-se telemàticament amb qualsevol d’aquestes certificacions digitals: FNMT, Cl@ve, DNI electrònic, IdCat i IdCat mòbil. En aquest tutorial t'ensenyem com pots fer els tràmits sense desplaçar-te a les oficines de Viladecans Informació.

citapreviacat

Demanar cita prèvia